Általános szerződési feltételek

Árak

A magyar nyelvű oldalon a feltüntett árak Magyar Forintban értendőek és a bruttó értékek tartalmazzák a Magyarországi jogszabályoknak megfelelő százalékos Általános Forgalmi Adót.

Szállítás

A megrendelt termékek Magyarország területén a GLS futárszolgálat által kerülnek kiszállításra. A rendelt áru ellenértéke a termék kézhezvételekor a futárnál utánvéttel fizetendő. Magyarország területén kívüli szállítás esetén minden esetben a szállítás és megfizetés módja egyedileg egyeztetve kerül meghatározásra amennyiben az adott országban nem rendelkezünk viszonteladó partnerrel. Az egyedi egyeztetés során a szállítási és megfizetési feltételeket szükséges mind vevő mind eladó részéről elfogadni. Amennyiben az adott országban rendelkezünk viszonteladó partnerrel , úgy a vonatkozó ország honlapunkon található hivatalos nyelvi változatban meghatározott szállítási és fizetési feltételek érvényesek.

Szállítási határidő

A beérkezett megrendelés szállítási folyamatát 3 munkanapon belül megindítjuk. Amennyiben bármely okból a megrendelési folyamatot nem áll módunkban 3 munkanapon belül megindítani , úgy arról a megrendelőt a megrendelés megérkezésétől számított 2 munkanapon belül a megadott elérhetőségeinek valamelyikén tájékoztatjuk , valamint megkíséreljük az egyeztetést megrendelővel a megrendelésről.

Adatvédelem

A felhasználó adatait az 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően kezeljük. A felhasználó / megrendelő adatait kizárólag a megrendelés teljesítéséhez szükséges mértékben titkosan tároljuk és dolgozzuk fel. Harmadik fél számára nem adjuk ki , kivételt képez a rendelés teljesítéséhez szükséges számviteli ,(számla elkészítés és belső könyvelésben történő felhasználás) szállítás előkészítési (csomagolás és címzés, esetleges szükséges egyeztetés a megrendelővel) és szállítási (szállítási név – cím megadása) információközlés. A megrendeléssel összefüggő szükséges információ átadáson / felhasználáson túl egyéb célokra azokat a megrendelő előzetes hozzájárulása nélkül nem használjuk fel. A szükséges mértékű adattárolás során célunk az adatok lehető legbiztonságosabb és legrövidebb idejű tárolása , de nem vállalunk felelősséget bűncselekmény , természeti csapás vagy egyéb rajtunk kívül álló rendkívüli okból eredő károkért. Felhasználónak lehetőséget biztosítunk továbbá adatainak bármikor történő módosítására.

Regisztráció és on-line megrendelés

Megrendelés teljesítésére kizárólag a rendeléskor megadott és szükséges valós adatok alapján van módunk. A regisztráló / megrendelő által történő valótlan adatok közléséből származó károkért felelősséget nem vállalunk. Elektronikus úton kizárólag magyarországi szállítási címmel rendelkező megrendeléseket tudunk teljesíteni. Amennyiben a szállítási cím nem Magyarország , úgy azt kizárólag elérhetőségeinken történő előzetes egyeztetés alapján áll módunkban teljesíteni. A nem Magyarországi szállítás feltételei minden esetben eltérnek a belföldi szállítástól. Bruttó 10.000 HUF vagy annál nagyobb összértékű megrendelés esetén a megrendelést kizárólag a megadott telefonos elérhetőségen történő személyes jóváhagyás / megerősítés alapján tekintjük érvényesnek. Az ilyen rendelések esetén fenntartjuk a jogot , hogy munkatársunk minden esetben telefos megkeresést végezzen a megrendelő felé a megadott elérhetőségen a megrendelés beérkezését követő 1 munkanapon belül.

Vásárlástól való elállás joga

Az on-line megrendelt termék átvételétől számított 14 napon belül a vásárlónak joga van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az eladó köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli. A számlán megnevezett eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.

Kiskereskedelmi vásárlás

Az általunk forgalmazott termékek személyes megvásárlására a Budapesti Lufishopban van lehetőség.

Minőség

Az általunk forgalmazott termékek mindegyike megfelel a vonatkozó EU és magyarországi előírásoknak , feltételeknek , valamint mindegyike rendelkezik a szükséges szakhatósági bevizsgálásokkal és engedélyekkel amennyiben azt jogszabály előírja.

Bankkártyás fizetés

 

Barion – Ingyenes!
Kényelmes, gyors, biztonságos fizetés bankkártyával vagy prepaid egyenlegről.

Mit jelent a Barion™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.

A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

Barion alkalmazás

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

Barion

googleplay

appstore

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

További információk és ingyenes regisztráció a Barion oldalán.

www.barion.com

Cégadatok

Lufi Expressz Kft

1119 Budapest, Andor u. 34

Adószám: 14795352-2-43
Közösségi adószám: HU14795352
Cégjegyzékszám: 01-09-920217
Cégjegyzékszám kelte: 2009.06.25.
Statisztikai szám: 14795352-1812-113-01.