Árak

A magyar nyelvű oldalon a feltüntett árak Magyar Forintban értendőek és a bruttó értékek tartalmazzák a Magyarországi jogszabályoknak megfelelő százalékos Általános Forgalmi Adót.

Szállítás

A megrendelt termékek Magyarország területén a GLS futárszolgálat által kerülnek kiszállításra. A rendelt áru ellenértéke a termék kézhezvételekor a futárnál utánvéttel fizetendő. Magyarország területén kívüli szállítás esetén minden esetben a szállítás és megfizetés módja egyedileg egyeztetve kerül meghatározásra amennyiben az adott országban nem rendelkezünk viszonteladó partnerrel. Az egyedi egyeztetés során a szállítási és megfizetési feltételeket szükséges mind vevő mind eladó részéről elfogadni. Amennyiben az adott országban rendelkezünk viszonteladó partnerrel , úgy a vonatkozó ország honlapunkon található hivatalos nyelvi változatban meghatározott szállítási és fizetési feltételek érvényesek.

Szállítási határidő

A beérkezett megrendelés szállítási folyamatát 3 munkanapon belül megindítjuk. Amennyiben bármely okból a megrendelési folyamatot nem áll módunkban 3 munkanapon belül megindítani , úgy arról a megrendelőt a megrendelés megérkezésétől számított 2 munkanapon belül a megadott elérhetőségeinek valamelyikén tájékoztatjuk , valamint megkíséreljük az egyeztetést megrendelővel a megrendelésről.

Adatvédelem

A felhasználó adatait az 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően kezeljük. A felhasználó / megrendelő adatait kizárólag a megrendelés teljesítéséhez szükséges mértékben titkosan tároljuk és dolgozzuk fel. Harmadik fél számára nem adjuk ki , kivételt képez a rendelés teljesítéséhez szükséges számviteli ,(számla elkészítés és belső könyvelésben történő felhasználás) szállítás előkészítési (csomagolás és címzés, esetleges szükséges egyeztetés a megrendelővel) és szállítási (szállítási név – cím megadása) információközlés. A megrendeléssel összefüggő szükséges információ átadáson / felhasználáson túl egyéb célokra azokat a megrendelő előzetes hozzájárulása nélkül nem használjuk fel. A szükséges mértékű adattárolás során célunk az adatok lehető legbiztonságosabb és legrövidebb idejű tárolása , de nem vállalunk felelősséget bűncselekmény , természeti csapás vagy egyéb rajtunk kívül álló rendkívüli okból eredő károkért. Felhasználónak lehetőséget biztosítunk továbbá adatainak bármikor történő módosítására.

Regisztráció és on-line megrendelés

Megrendelés teljesítésére kizárólag a rendeléskor megadott és szükséges valós adatok alapján van módunk. A regisztráló / megrendelő által történő valótlan adatok közléséből származó károkért felelősséget nem vállalunk. Elektronikus úton kizárólag magyarországi szállítási címmel rendelkező megrendeléseket tudunk teljesíteni. Amennyiben a szállítási cím nem Magyarország , úgy azt kizárólag elérhetőségeinken történő előzetes egyeztetés alapján áll módunkban teljesíteni. A nem Magyarországi szállítás feltételei minden esetben eltérnek a belföldi szállítástól. Bruttó 10.000 HUF vagy annál nagyobb összértékű megrendelés esetén a megrendelést kizárólag a megadott telefonos elérhetőségen történő személyes jóváhagyás / megerősítés alapján tekintjük érvényesnek. Az ilyen rendelések esetén fenntartjuk a jogot , hogy munkatársunk minden esetben telefos megkeresést végezzen a megrendelő felé a megadott elérhetőségen a megrendelés beérkezését követő 1 munkanapon belül.

Vásárlástól való elállás joga

Az on-line megrendelt termék átvételétől számított 14 napon belül a vásárlónak joga van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az eladó köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli. A számlán megnevezett eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.

Kiskereskedelmi vásárlás

Az általunk forgalmazott termékek személyes megvásárlására a Budapesti Lufishopban van lehetőség.

Minőség

Az általunk forgalmazott termékek mindegyike megfelel a vonatkozó EU és magyarországi előírásoknak , feltételeknek , valamint mindegyike rendelkezik a szükséges szakhatósági bevizsgálásokkal és engedélyekkel amennyiben azt jogszabály előírja.

Cégadatok

Lufi Expressz Kft

1119 Budapest, Andor u. 34

Adószám: 14795352-2-43
Közösségi adószám: HU14795352
Cégjegyzékszám: 01-09-920217
Cégjegyzékszám kelte: 2009.06.25.
Statisztikai szám: 14795352-1812-113-01.