Sempertex S 260 Tropical assortment modellező lufi, 100 db-os csomagolásban

4 445 Ft Nettó ár3 500 Ft.

Cikkszám: 7703340108414 Kategória: Címkék: , , , , , , ,

Leírás

Sempertex S 260 Tropical assortment modellező lufi, 100 db-os csomagban.

Az ár 100 db-ra vonatkozik, bontatlan csomagolásban.

A Sempertex 260 modellező léggömb egy professzionális minőségű lufi, amelyet elsősorban figurák és dekorációk hajtogatására, valamint különféle kreatív formák készítésére használnak. A „260” elnevezés azt jelenti, hogy a lufi felfújt állapotban körülbelül 2 hüvelyk (kb. 5 cm) átmérőjű, és 60 hüvelyk (kb. 150 cm) hosszú, ami ideális méretet biztosít komplex modellek kialakításához. Ezek a lufik kiváló minőségű latexből készülnek, amely rugalmasságot és tartósságot biztosít. A Sempertex 260 lufik különösen népszerűek a profi lufihajtogatók és dekoratőrök körében, mivel ellenállnak a nagyobb terhelésnek, és kevésbé hajlamosak a kipukkanásra még intenzív használat esetén is.

A Sempertex 260 modellező léggömböket széles színválasztékban kínálják, így minden eseményre megfelelő árnyalatot találhatunk, legyen szó születésnapról, esküvőről, gyermekpartiról vagy vállalati rendezvényről. A pasztellszínek mellett elérhetőek élénk és merész árnyalatok is, amelyekkel még látványosabb dekorációkat készíthetünk. Ezek a lufik rendkívül népszerűek bohócok, művészek és animátorok körében, akik látványos és szórakoztató produkciókkal kápráztatják el a közönséget.

A Sempertex lufik könnyen kezelhetők, így mind a tapasztalt lufihajtogatók, mind a kezdők számára ideális választásnak bizonyulnak. Mivel rendkívül rugalmasak, egyszerűen hajlíthatók és formázhatók különböző alakzatokká anélkül, hogy sérülnének. A Sempertex 260 lufik kiválóak arra, hogy kreatív és egyedi dekorációkat hozzunk létre, amelyek garantáltan feldobják bármely rendezvény hangulatát.

7703340108414

 

További információk

Tömeg120 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sempertex S 260 Tropical assortment modellező lufi, 100 db-os csomagolásban” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…